Mikhael Paskalev

Konsert

Mikhael Paskalev

Torsdag 9.november 2017
20:00

Siden Paskalev gjorde sitt inntog på den internasjonale musikkscenen, dansende i underbuksa til tonene av megahiten «I Spy», har han virkelig satt sine spor. Her hjemme ble det kritikerroste debutalbumet nominert til Spellemannpris, og han spilte på alt som kunne krype og gå av festivaler og klubber. Paskalev har turnert i hele Europa, USA og Australia, hatt en av de mest spilte låtene på Australias viktigste radiokanal (Triple J), og hans musikk har figurert i en rekke filmer, serier og reklamer verden over.

Dagen før han inntok hovedscenen på Øyafestivalen, ble Paskalevs svært etterlengtede andrealbum sluppet. Før den tid hadde den uforskammet fengende førstesingelen «Witness» gått sin seiersgang på radio og den tilhørende musikkvideoen, regissert av Mikhael selv, er noe av det beste vi kan huske å ha sett i sin sjanger.

Se videoen til Witness her: http://bit.ly/witness_Youtube

De dansbare nye låtene har bevist å fungere fantastisk bra på scenen, og etter en travel festivalsommer, er Paskalev og band i storform og klare for en stor høstturné. Den 9. november tar de turen til Tromsø, og Mikhael selv gleder seg stort.

«Tromsø og Driv har alltid vært en fantastisk plass å spille, og i tillegg fortsetter det å toppe seg for hver gang jeg er der! Kjære nordens paris, er det mulig? Hilsen Ari Behn Paskalev. Men serr!»

Det blir garantert feststemning når Paskalev og bandet inntar Driv denne høstkvelden, skaff deg billett nå!

Foto: Jasper Spanning 

9. november
Dørene åpner
20:00
Sted: 
Isbjørn Scene
Torsdag, november 9, 2017 - 20:00
Legg til i kalender