DISCO-PARTY

DISCO-PARTY

Fredag 7.november 2014
22:00

Nå er det på tide å pakke frem slengbuksene, afroparykken og platåskoene igjen, kostymefest er stikkord. Forbered dere på en hitparade uten sidestykke, her spares det ikke på verken kuler eller krutt, og DISCO DIVAS & THE FUNKY 4 disker opp en helaften med hits.

Repertoaret er plukket fra øverste hylle og showet til Disco Divas & the Funky 4 er gjennomført retro; masse disco hits, sløy funk og soulslagere! Du vil få høre hits fra blant annet Michael Jackson, KC & the Sunshine Band og Bee Gees!

Det blir DJ både før og etter showet. Kom utkledd som disco-dronning eller disco-konge og ha en forrykende kveld!

Dørene åpner 22.00

Inngang:

90,- for borgere
130,- for ordninær

7. november
Dørene åpner
22:00
Sted: 
SNN-scenen
Fredag, november 7, 2014 - 22:00
Legg til i kalender