Stand-up: Latterkamp (UTSOLGT)

DebutUKA

Stand-up: Latterkamp (UTSOLGT)

Søndag 20.august 2017
20:00

DebutUKA har gleden av å invitere til Latterkamp, hvor fem komikere skal konkurrere om å være morsomt.

Følgende komikerne kommer:

Rasmus Wold: Rasmus er den unge og festlige komikeren med observasjoner uten sidestykke. Hans intelligente humor og timing er verdt å få med seg! Rasmus fikk et kjent navn etter at han jobbet som kommentator for Paradise hotel, og har fast inventar på Panelet for VGTV.

Ørjan Burøe: For mange kjent som Komikerfrues bedre halvdel. For andre er han kjent som en dyktig og erfaren komiker. Ørjan er en fantastisk konferansier og en latterlig mor­som standupkomiker som vil få deg til å dette av stolen.

Sofie Frøysaa: Sofie er en intelligent komiker med mye på hjertet. Dette har resultert i at hun på tross av sin unge alder allerede har rukket å skrive sitt eget, hysterisk morsomme soloshow.

Halvor Johannson: Halvor er allerede elsket av publikum, til tross for hans unge alder og relativt nye rolle i stand up-miljøet! Mange kjenner Halvor fra Unge Lovende på NRK, hvor han spilte seg selv som standup-komiker.

Jonna Støme: Denne sjarmerende komikeren har for lengst tatt av seg Barne-TV-hat­ten og blitt en av norges morsom­ste standupkomikere. Jonna kunne underholdt en sten med sin energi og tilstedeværelse, så her er det bare å glede seg.

20. august
Dørene åpner
20:00
Sted: 
SNN-scenen
Søndag, august 20, 2017 - 20:00
Legg til i kalender