Kari Bremnes (Utsolgt)

Konsert

Kari Bremnes (Utsolgt)

Fredag 29.september 2017
20:00

Kari Bremnes er en av våre aller fremste låtskrivere og sangere og for mange er det likevel live-konsertene som har satt dype, vakre spor. Hennes evne til nå ut til folk over hele landet er bemerkelsesverdig, og Kari knytter sterke bånd til sitt stadig større publikum. 

"Konsertene er det mest spennende jeg gjør. Og vi snakker høyspenning. Det er der vi møtes med alt vi har, sal og scene. Jeg har alltid hatt stor respekt for publikum, men de første årene var jeg reddere. Etterhvert har vi utviklet noe som ligner et vennskap, publikum og jeg. Det er en absolutt forvandling, sier Kari Bremnes." Kari har skrevet sanger halve livet, vært artist enda lengre og gjennom årene har hun utviklet nærmest en egen sjanger. Kjernen i den er nærheten til folk og historiene rundt livene vi lever. Om å miste, om å finne. Om storhet og trivialiteter.

Dørene åpner kl. 20:00

Konsertstart ca. kl. 21:00

Aldersgrense: 18 år

29. september
Dørene åpner
20:00
Sted: 
SNN-scenen
Fredag, september 29, 2017 - 20:00
Legg til i kalender