Julie Bergan

Konsert

Julie Bergan

Fredag 17.november 2017
21:00

Julie Bergan har for lengst bevist at hun er en vokalist og låtskriver i verdensklasse. Hennes enestående evne til å engasjere med sine catchy hooks, har gjort at 22-åringen har rukket å oppnå opp mot 110 millioner streams på låtene sine.

Sommeren 2016 fulgte Bergan opp hitsinglene «All Hours» og «I Kinda Like It» med bangeren «Arigato», som ble ønsket inn i varmen av alle Norges radiostasjoner så snart den ble utgitt, og som klatret helt til topps på de norske hitlistene. Før det overbeviste hun som rapper i P3s mye omtalte remiks av Karpe Diem-låten ”Attitudeproblem” sammen med blant andre Silvana Imam og Bendik. Med suverene opptredener på TV-skjermen har hun sjarmert hele Norden på program som Senkveld, danske X Factor og sammen med Tinie Tempah på Idol.

Våren 2016 ble hun også invitert med på turnéen til hitmaskinen Jess Glynne, en turné som tok henne på en rundtur i halve Europa til stormende jubel og fulle hus over hele linja. I tillegg var hun en av headlinerne under årets VG-lista Topp 20-turné hvor hun blant annet gjorde en storslått opptreden på Rådhusplassen for nærmere 60 000 tilskuere.

2016 var travel for Bergan - hun spilte support for verdensstjernen Justin Bieber da han gjestet Norge i september. Jobben gjorde hun så bra, at Team Bieber like gjerne inviterte henne med til Biebers Spania-konserter også. Ikke nok med dét –i tillegg la hun ut hennes helt egne Arigato-turné, der hun med bandet sitt har reist rundt om i Norge og Sverige og servert sitt forrykende liveshow gang på gang. Bergans ekstraordinære 2016 avsluttet hun med en utrolig opptreden av «Arigato» under P3 Gull i november, der hun også var nominert i ulike kategorier. Hun var også nominert til Spellemann i kategorien «Årets Låt» der hun leverte enda en forrykende opptreden i beste sendetid.

Hittil i 2017 har Julie Bergan gjestet flere av de aller største festivalene på tvers av Skandinavia, og i høst spiller hun et utvalg av norske klubbscener. Med sin kraftfulle og særegne stemme, kombinert med enorme mengder sjarm og energi på scenen, tar Julie Bergan med «Blackout» ett steg nærmere den internasjonale stjernehimmelen.

17. november
Dørene åpner
21:00
Sted: 
SNN-scenen
Fredag, november 17, 2017 - 21:00
Legg til i kalender